Aidat Borcu Sorgulama
Site Haritası
BİZ BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

BİRLİKTE GELECEĞE UZANMAK

2016 yılında kurulmuş olan UYCED gerek öğretmen eğitimleri gerekse sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyacı olan devlet okulu öğrencilerine vermiş olduğu burs ve sosyal etkinlik katkılarıyla eğitim dünyasında yer edinmiştir. Kuruluşundan itibaren yaptığı çalışmalarda sosyal beceriler sanatın, kültürün, akademik başarının ve başarı tanımlamasında sporun ve sanatsal faaliyetlerin etkisi hakkında çalışmalarda bulunmuştur.

Yenimahalle Kaymakamlığı, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Kent Üniversitesi ve Uluslararası Dublin Univercity, , Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Başkent Üniversitesi ile yapılan akreditasyonlarla öğretmen eğitimleri ve akademisyen buluşmalarıyla çalıştaylar, sempozyumlar düzenlenmiştir.

Bilgi hastanesi ve Medipol hastanesi ile yapılmış anlaşmalarla öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz sağlık konusunda desteklenmiştir.

Dil öğrenme, kullanma, konuşma , yazma becerilerinin ölçülmesi ve buna uygun eğitim programlarının planlanması için okullarımızla anlaşmalar yapılmıştır.

Yurtdışı eğitim olanaklarıyla ilgili öğrenci değişim programları projelendirilmiştir.

Öğrenciler için yapılan ücretsiz PAT testleri yanı sıra ihtiyaç sahibi olan öğrenciler için ücretsiz olmak koşuluyla basketbol, voleybol, futbol ve yüzme branşlarında yapılan etkinlikler sosyal sorumluluk projesinin kaynağını oluşturmaktadır.

Zenginleştirilmiş Eğitim Programları kapsamında uygun programların geliştirilerek uygulanması özellikle ZEP uygulanan öğrencilerin proje kapsamlı eğitimleri desteklenmektedir. Verilen burslarla öğrencilerin öğrenim hayatlarına katkıda bulunmak ve iz bırakmakta vizyonel bakış açısının örneğidir.

UYCED Genel Başkanı Sayın M.Fatih PALANCIOĞLU derneğin kuruluş amacından bahsederken özellikle milli ve manevi değerlere bağlı vizyon ve misyon fikirlerinin birebir ve geleceğin yapısına uygun teknoloji ve girişimci rol üstlenerek  uygulanacağı üzerinde durmuştur.

“İşimiz  gücünüz eğitim’’ mottosuyla yola çıkan derneğimiz her zaman öğrenmek isteyen ,gelişmek isteyen ve ilerlemek isteyen bireylerin yanında olacaktır.

Döviz Bilgileri
AlışSatış