Aidat Borcu Sorgulama
Takvim

Hızlı Okuma

HIZLI OKUMA   ATÖLYESİ

Hızlı okuma atölyeleri ile hem okuduğunu anlama hem de daha kısa süre içerisinde daha fazla kelime okuyabilmek adına atölyelerimiz ile sizlerleyiz. Hızlı okuma programı ile tamamen öğrencimizin seviyesine uygun olarak ayarlanan otomatik akıllı kurs alabilirsiniz.

Program içerisinde egzersiz, hızlı okuma çalışmaları, dikkat ve koordinasyon geliştirme etkinlikleri ile en az kütüphanenizdeki kadar içeriğe tamamen ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Hızlı okuma atölyelerimiz her yaş için uygundur. Akıllı kurs modu ile size özel hazırlanan eğitimle talep ettiğiniz kadar tekrar edebilir, egzersiz yapabilirsiniz.

Bilginin ve zamanın her geçen gün değerinin arttığı çağımızda anlayarak hızlı okuma, yaşamınızda size büyük değerler katacaktır.

Hızlı okuma kursu sayesinde göz koordinasyonunuz gelişecek, okuduğunuzu daha hızlı ve rahat anlayıp sınavlarda ve yeni nesil sorularda başarı grafiğiniz hızla yükselecektir. Aynı zamanda göz kaslarınız ve zihinsel aktivasyonunuz için size değer katıp kişisel gelişiminizde fark yaratacaksınız. Matematik fen bilimleri ve Türkçe derslerinizde başarı grafiğiniz artacağından başladığınız yer ile atölye sonundaki değerIendirmelerde ölçülebilir, reel grafik yükselmesini görebileceksiniz. Üniversite tercihlerinizde tıp ya da hukuk fakültesi istiyorsanız akıcı ve anlayarak okuma, analiz ve sentez gibi üst düzey öğrenme modellerinin tarafınızdan düzenlenmesinde etkili olacaktır. Ara sınıf ve sekizinci sınıf öğrencisi iseniz atölye sayesinde akranlarınızdan entelnektüel olarak geliştireceğiniz bakış açısı ile okuma alışkanlığınızı arttırabilirsiniz.

Ziyaret Bilgileri
Döviz Bilgileri